Angrerett

Unntak fra Angrerett

Viktig! I Studio M3 sin nettbutikk finnes det mange produkter som ikke dekkes av Angrerettloven.

Det informeres tydelig om dette i produktbeskrivelsen og i egen "Ikke Angrerett" seksjon på produktsiden. Disse produktene er ikke "ready-made" eller hyllevare. De er spesialbestillinger, som må tegnes inn og bestilles som unik ordre fra USM.

Når du har betalt og mottatt leveringsbekreftelse på slike produkter er dette kjøpet ufravikelig.

Jfr. Angrerettsloven §22 - Unntak fra angreretten, ledd e):

levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg

Dette gjelder også om du fullførte bestilling på et "ready-made" produkt, men senere avtalte unike tilpasninger med Studio M3 over nett eller telefon, slik at produktet har blitt personlig tilpasset.

Angreretten

Handel på nett er ivaretatt av Angrerettloven. Denne gir deg rett til å returnere en vare uten å oppgi årsak, selv om den enda ikke er levert eller uten mangler.
Ved bruk av angrerett må vi varsles innen 14 dager fra opplysninger om angreretten er mottatt (jf. angrerettloven § 21), og hele ordren returneres innen 30 dager etter levering (jf. angrerettloven § 25). Vi anbefaler å ta godt vare på varen og originalemballasjen slik at dette ikke må kastes ved retur.

Det kreves en aktiv handling fra deg på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett.

Last ned Studio M3 sitt angrerettskjema her!

Merk at angrerett bortfaller om du har handlet gjennom virksomhet (jf. angrerettloven § 1).

Angreretten betinger at du bærer kostnadene for returen (jf. angrerettloven § 8, punkt i). Dersom du uttrykkelig har valgt en annen type returfrakt er dette en kostnad og risiko som bæres av deg (jf. angrerettloven § 24).

Angreretten gir oss rett til å belaste deg om varen er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap eller funksjon (jf. angrerettloven § 25).

Tilbake til toppen