Betingelser & Retur

Betingelser & Retur

Er du forbruker er du godt beskyttet av reglene som finnes i Forbrukerkjøpsloven og i lov om Angrerett. Er du en stiftelse, organisasjon eller et foretak dekkes handelen av den vanlige Kjøpsloven.

Studio M3 tilbyr ingen særskilte rettigheter som går lenger enn de rettighetene som stadfestes i lovene ovenfor. Vær obs på at vi presenterer mange produkter som er unntatt fra Angrerettloven, les mer om dette lenger nede. 

Hvordan kjøp inngås hos Studio M3

Etter å ha fullført et kjøp i nettbutikken vil du motta en automatisk forpliktende ordrebekreftelse.

En av våre ansatte vil så ta kontakt med deg for å  kvalitetssikre kjøpet og sørge for at alt er som planlagt. Vi går kjapt gjennom ordre med deg enten på e-post eller telefon.

Hv
is du trenger å flytte et kabelhull i et bakpanel, legge til lengre gjenger på føttene på grunn av skjeve gulv eller gjøre andre små justeringer, så justerer vi det for deg i denne runden. Her avtales også frakt, hvis frakt er mulig for produktet og det ikke allerede inngår i ordre. 

Når du er helt fornøyd sender vi deg så en faktura på hele beløpet inkludert frakt
og evt montering. Fakturaen må betales i sin helhet innen 24 timer etter at du har mottatt den. Du vil få en vennlig påminnelse på e-post fra oss hvis varen ikke er betalt innen 24 timer. 

Vi har forhåndsbetaling på alle varer for å sikre oss mot et evt valutatap. Vi forhåndsbetaler selv ditt møbel til USM i Sveits med en gang vi har fått pengene inn på konto.

Etter at betalingen er registrert på vår konto, sender vi deg en leveringsbekreftelse på e-post og en ICAL kalender invitasjon med antatt leveringsdato. Hvis forsendelsen din blir forsinket til oss fra Sveits, endres tidspunkt i kalenderen og du vil få en påminnelse om det.   

Hvis du er forbruker og har produkter i din ordre som dekkes av "Lov om angrerett", vil 14-dagers fristen for varsel om bruk av angrerett løpe fra levering av produktet. 
Les mer om angrerett og hvilke produkter som dekkes av den lenger nede.

Vi legger inn din registrerte informasjon i flere ulike programmer på vår side som dekker hele kjøps- og leveringsprosessen. Det er litt trøblete å endre denne informasjonen flere steder så det er fint om du sørger for at leverings / frakt detaljene, samt personlige opplysninger er riktige og nøyaktige ved fullføring av ordre i kassen. 

For hjemlevering utenfor Stor-Oslo-området med Post Nord vil møblene ankomme kantsteinen og må hentes av deg ved inngangsdøren til din bygning/bolig.


Unntak fra Angrerett

Viktig! I Studio M3 sin nettbutikk finnes det mange produkter som ikke dekkes av Angrerettloven.

Det informeres tydelig om dette i en egen "Ikke Angrerett" seksjon på produktsiden. Disse produktene er ikke "ready-made" eller hyllevare. De er spesialbestillinger, som må tegnes inn og bestilles som unik ordre fra USM.

Alle "Configuration" produkter som kunder har tegnet i USM sitt tegneprogram er også personlige bestillinger unntatt fra angreretten. 

Når du har betalt og mottatt leveringsbekreftelse på slike produkter er dette kjøpet ufravikelig.

Jfr. Angrerettsloven §22 - Unntak fra angreretten, ledd e):

levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg

Dette gjelder også om du fullførte bestilling på et "ready-made" produkt, men senere avtalte unike tilpasninger med Studio M3 over nett eller telefon, slik at produktet har blitt personlig tilpasset. 

Angreretten

Handel på nett er ivaretatt av angrerettsloven. Denne gir deg rett til å returnere en vare uten å oppgi årsak, selv om den enda ikke er levert eller uten mangler. Ved bruk av angrerett må vi varsles innen 14 dager fra opplysninger om angreretten er mottatt (jf. angrerettloven § 21), og hele ordren returneres innen 30 dager etter levering (jf. angrerettloven § 25). Vi anbefaler å ta godt vare på varen og originalemballasjen slik at dette ikke må kastes ved retur.

Det kreves en aktiv handling fra deg på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett.

Last ned Studio M3 sitt angrerettskjema her!

Merk at angrerett bortfaller om du har handlet gjennom virksomhet (jf. angrerettloven § 1).

Angreretten betinger at du bærer kostnadene for returen (jf. angrerettloven § 8, punkt i). Dersom du uttrykkelig har valgt en annen type returfrakt er dette en kostnad og risiko som bæres av deg (jf. angrerettloven § 24).

Angreretten gir oss rett til å belaste deg om varen er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap eller funksjon (jf. angrerettloven § 25).

Retur

Retur ved bruk av angrerett på "Ready-made" produkter

For å sende en retur av Ready-made varer må du sørge for at:

 • Varene er ubrukt og uskadet.
 • (Hvis det er en transportskade må den dokumenteres med foto og skjema utfylling ved mottak)
 • Varen(e) skal være pakket i originalemballasjen, med alle originale etiketter.
 • Varen(e) skal også pakkes godt inn med ekstra emballasje, da Studio M3 ikke er ansvarlig for eventuelle skader i returforsendelsen.
 • Du vil motta tilbakebetalingen din normalt innen 1-5 virkedager, og senest 30 dager etter at vi har mottatt og akseptert returen.

Retur grunnet mangler som ikke kan avhjelpes avtales særskilt.

Hvordan lage en retur

 1. Last ned og fyll ut vårt returskjema. Sørg for at informasjonen er nøyaktig og tydelig.
  Skjemaet sendes til vår epost: post(æt)studiom3 <.>no
  Klikk her for Returskjema

 2. Pakk produktet(ene) riktig.
  Bruk den originale produktemballasjen og legg til beskyttende transportemballasje.

 3. Vi dekker ikke returkostnadene, og du er selv ansvarlig for å velge sikker returfrakt.


Returadresse

Studio M3
Anthon Walles vei 36
1337 Sandvika
Norge

 

Tilbake til toppen