Om USM

USM produksjon i Münsingen

Møbelsystemet USM Modular Furniture ble designet i 1965 av Arkitekt Fritz Haller og Ingeniør Paul Schärer. USM står for Ulrich Schärer Münsingen etter mannen som etablerte selskapet i Münsingen, Sveits i 1885. Les mer om USM.

USM Haller SystemUSM multicolor fabrikk

USM Haller System er et funksjonelt, tidløst og modulbasert hyllesystem som kan rekonfigureres i det uendelige for å tilpasse nye oppbevaringsbehov. Konstruksjonen består av forkrommede stålrør og messingkuler som settes sammen og kles med pulverlakkerte stålplater i 12 forskjellige farger eller i temperert glass. USM Haller System

USM Haller Table

USM Haller Table

Den klassiske USM Haller Table bordserien ble designet i 1976. USM Haller Table leveres som spisebord med 740mm høyde og som salongbord på 390mm. Bordet er solid og stabilt og hjørneplasseringen av bena gir bra med sitteplasser. Bordet kan leveres med 41 ulike bordplater fra hvit laminat til 20mm glass. Alle USM Haller bordene kan suppleres med et stort utvalg av smart ekstrautstyr.

USM Haller Table Desk

USM Haller Desk

USM Haller Table Desk arbeidsbordet er likt Haller Table men kan leveres med manuell sveiv for høydejustering fra 660-850mm. En god løsning hvis flere deler arbeidsbord. Haller desk bordene kan leveres i tre dybder, 500-750-1000mm og i 7 bredder fra 750-3000mm.

USM Haller Desk detaljer

USM Haller Desk Plus

USM Haller Desk Plus er et arbeidsbord med smarte integrerte løsninger nedfelt i bordplaten med mulighet for montering av skjermholder, skillevegger, lampepunkt, PC Stativ, USB port og ulik kabelføring.

USM Haller Desk Advanced

Toppmodellen av Haller bordene med bordplate som kan skyves frem over en skjult integrert kabelbrønn fastmontert under bordplaten. Alle USM Haller bordseriene kan suppleres med et stort utvalg av smart ekstrautstyr.

USM Kitos Table

Den klassiske første generasjon Kitos bord fra 1990 har et modulært rammesystem som kan stå alene eller kobles sammen til store bordformasjoner. Bordene kan kan enten leveres med fast ramme eller med elektrisk høydejustering.

USM Kitos M

USM Kitos M -Grønn

Den nye serien med Kitos arbeidsbordkommer med hydraulisk manuell hev og senke funksjon. Kitos M har festepunkt nedfelt i bordplaten for montering av skjermholder, skillevegger, lampepunkt, PC Stativ, USB port og ulik kabelføring. En utrolig stabil, teknisk avansert og robust bordserie som leveres med 16 ulike bordplater.

USM Kitos E

Samme bord som Kitos M men med elektrisk heve og senke funksjon.

USM Kitos Advanced

Toppmodellen med elektrisk heve senk funksjon og bordplate som kan skyves frem. Leveres med en fastmontert kabelbrønn under bordplaten.

USM Kitos Details

Tilbake til toppen